Deepavali Promo dari kantin company

2:18 PM

Deepavali Promo dari kantin company


Hari ni pihak kantin company buat Deepavali promo.
1/4 ayam tandoori dengan biryani set cuma RM6.90 tapi saya tak ambik pon set tu.Jenuh beratur berjela-jela nak tunggu nasi.

Pastu pihak kantin bagi plak kuih-muih percuma kat semua pekerja yang makan macam kat bawah ni.


Ada vadey, masala vadey, putu mayong, muruku dan puding.Yang ni saya ambik.Bukan nak makan free ja ye.Beli juga nasi goreng.Kang ada plak kata 'cap free laju ja ambik.Hat kena beli mesti takmau'....hihihi...
 
Raya promo dah start dari raya puasa hari tu.Masa tu dapat ketupat rendang bagai.Akan datang Krismas/Raya Cina kita tengok apa plak company nak buat.

You Might Also Like

11 apa kata anda?

  1. yang macam bihun tu amenda kak zai?

    ReplyDelete
  2. wawawawwawahhh..sedap ler deme mkn sesedap sokmo

    ReplyDelete
  3. feveret sha nie vadey, masala vadey ngn putu mayong aka putu mayam.... Pergh!! Ohsem sangat..

    ReplyDelete
  4. Huntungnyaa.... kak, lantaklah kalau oarng nak cakap cay free ja nak amek..

    bukan orang bagi kita makan... :P

    ReplyDelete
  5. makanan india ni sedap jugak ekk.
    aida suka!

    ReplyDelete
  6. wah sedap tuh.. syok kan diaorang buat macam nih.. ikut tema perayaan.. ni nak krismas, menu apa plak tu?

    ReplyDelete
  7. sedapnyaa.. kilang nina xbuat pon. haha

    ReplyDelete
  8. Assalam zai,
    alaaaahaaiii
    seb baek iols dah bedal kuih tu pagi tadi he3

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers