Tempat makan best di Penang | #bloggerutaraofficial menggegarkan ROCKSTARZ BURGER

12:19 PM

Tempat makan best di Penang | #bloggerutaraofficial menggegarkan ROCKSTARZ BURGER





Amacam?

Terliur tak?

Meh nak memperkenalkan satu lagi tempat makan best kat Penang ni.Tak rugi kalau singgah. 

Tapi saya tak dapat nak gambarkan betapa sedapnya burger Rockstarz tu sebab tak dapat join di hari kejadian.Ada perkara yang tak dapat di elakkan tapi takpa.
Korang boleh baca entri dari rakan-rakan #bloggerutaraofficial yang pi merasai kesedapan buger Rockstarz yang pelbagai nama dan rasa yang sungguh ROCKKKKKKK....

Korang boleh klik kat entri kat bawah ni.


Tunggu...tak habes lagi ni.
Ada lagi beberapa link blog akan menyusul.
Nantikan....hihihihi...


You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. mokcik pon nak review gak boleh???

    ReplyDelete
  2. adeh tengok gambar je tingat.. guano ni.. ahaha..

    ReplyDelete
  3. kitorang repeat makan sabtu ritu. rasa dia memang sedap walau dah dekat dua tahun ktorang tinggal burger ni

    ReplyDelete
  4. memang rasa nak makan lg kt sini.. cba beger lain

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers