Tebus Drypers untuk Aqil

3:57 PM

Redeem Drypers untuk Aqil

 
 
Fuh...redeem Drypers untuk Aqil baru kali yang ketiga.Jenuh merangkak-rangkak nak kumpul point Drypers sebab jarang guna lampin pakai buang kat umah.Just keluar or pakai kat umah mak mengasuh ja.Waktu lain kalau saya rajin memang Aqil akan pakai cloth diaper.
 
Kali ni redeem Drypers saiz XXL almaklum la peha anak macam ayam turki so size ni rasa agak selesa sikit untuk dia...hihihi...
 
 
Kot ada yang tak tau lagi tentang mata yang boleh dikumpul melalui pembelian lampin pakai buang Drypers ni boleh baca kat SINI.
Macam-macam lagi hadiah yang menarik boleh di tebus di Drypers Club.
Selamat mendaftar ^.^

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. tahniah zai.
    berbaloi ni!
    mcm aida, now da try cerai kan drypers izzat.
    da lebih 3 thn baru nak ber cerai drypers ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Belum tebus lagi.. hehehe..
    masih merangkak-rangkak mengumpul..

    ReplyDelete
  3. Teringat adik saya dulu besar jadi kalau guna drypers je tak cukup, dia kena guna mami poko yang ada kartun putih tu haha

    ReplyDelete
  4. wah bgs gak ada bnda cmni.. leh men tebus2..

    ReplyDelete
  5. hhahaha Kak Zai lawak la.. paha macam ayam turki.. shian Aqil =D

    ReplyDelete
  6. kira pun baru je redeem aritu. cepat sungguh dia sampai. nak buat entry tak terbuat2 lagi ekekekeke

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers