Hop On Hop Off Giveaway by Zai Zamree

1:13 PM

Hop On Hop Off Giveaway by Zai Zamree


~GA TAMAT~

Cuti sekolah dah hampir tiba.Mungkin ramai yang dah rancang nak bercuti ke mana-mana.Ada tak yang nak bercuti ke Penang dan Kuala Lumpur?
Ha...kalau ada saya nak ajak korang join Hop On Hop off Giveway ni sebab saya nak bagi 2 tiket Hop On Hop Off kepada 3 pemenang.
Korang boleh rasai pengalaman menaiki Hop On Hop Off bas macam saya dan geng #bloggerutara macam kat SINI.
Yang paling best tiket ni valid untuk Hop On Hop Off Penang dan Hop On Hop Off KL.

Ha...suka tak suka tak?


Macam mana nak join Hop On Hop Off Giveaway ni?



  • follow blog Zai Zamree
  • publish entry bertajuk Hop On Hop Off by Zai Zamree 
  • copy gambar di atas dan link ke sini
  • publish dan letak link url entri korang kat ruangan komen entri ini
  • tarikh tutup 19 Nov 2015 dan pemenang akan di umum pada 20 Nov 2015


Pemenang akan di pilih berdasarkan random.org.

So apa tunggu lagi.Jom join.


You Might Also Like

33 apa kata anda?

  1. ana try ya hihhii dtg support
    #bloggerdarikedah
    http://adna2029.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    email adna2029@mail.com

    ReplyDelete
  2. http://sayazarulfarhana.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-giveway-by-zai-zamree.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Tag akak kat sini...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
  4. Tag akak kat sini...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
  5. Dah join. Hope ada rezekila...

    http://penselduabee.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  6. Salam, saya join ye.. follower ke 706

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  7. Salam, your 707th members....joined your contest, hopefully I win that tickets as I will be in Penang and KL soon...

    http://curiostraveller.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    curiostraveller@gmail.com


    ReplyDelete
  8. Best ni..Fidh Join yer
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  9. wow...
    aida akan ke penang nanti dlm masa-masa terdekat :)

    ReplyDelete
  10. Dah join akhirnya

    http://cikash.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-giveaway-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..
    Kak Zai.. sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  12. http://adianiez.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    aida join :)
    last minit punyer join ni.
    semangat nak naik hoho lagi beberapa hari ni in shaa Allah :)
    aminnnn...

    ReplyDelete
  13. salam... akak join....:)
    http://www.sheilainspire.com/2015/11/hop-on-hop-off-giveaway-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  14. sy join...

    http://permatabiru0310.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  15. As salam...
    AM join ya

    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  16. Eina join ya ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    Jemput join GA Eina juga :)
    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/birthday-giveaway-by-eina-cerita-cantik.html

    ReplyDelete
  17. sempat lagi kot..
    http://www.dianadin.com/2015/11/hop-on-hop-off-giveaway-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  18. yui join support blogger utara..

    http://nusha1706.blogspot.com/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  19. Assalam...BW kat sini...
    Saya join ya...

    http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  20. Joined. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.com/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  21. SALAM SYA JOIN SINI^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  22. http://www.syuhadasalleh.my/2015/11/hop-on-hop-off-by-zai-zamree.html

    ReplyDelete
  23. GA tamat sudah.. yahoo dah ada pemenang =)

    ReplyDelete
  24. sekurang2nya takde la terhad kt penang je kan. boleh jugak naik kt kl nunnn

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah.. kenangan yg best buat kita

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers