Hari ini dalam sejarah | Lupa bawa handphone dan beg duit

3:30 PM

Hari ini dalam sejarah | Lupa bawa handphone dan beg duit

 
Marilah teman saya berhuhuhuhu berjemaah.Hari ini dalam sejarah saya lupa bawa handphone dan juga beg duit.Adusssss...tetiba rasa kosong ja tangan.Patut la rasa ringan ja beg.Rupa-rupanya....
 
 
Nak patah balik tadi dengan hujan...pastu jalan jem plak.Alamatnya mau sampai pukul 10 pagi la nanti.Naseb la sarapan pagi guna subsidi company RM2.50.Tengahari kawan bagi pinjam duit...tihihihi...malu jek.
 
Tapikan bila takda handphone kat tangan ni keja setel cepat.Nampak sangatkan?
Saya memang jarang sembang kat whatapps ke apa cuma rajin tengok notification.Baca-baca camtu ja.kadang-kadang ja nyampuk sikit.Pagi tadi gelisah gak la.Macam kucing hilang anak tapi bila dah tengahari dah ok dah.
 
Korang penah jadi camni tak?

You Might Also Like

19 apa kata anda?

  1. pernah terjadi.time tepon xde tulah tetiba mcm ada call penting nak kena buat.nak kena transfer duit segera tapi tak boleh sbb xde phone xley dpt no tac etc.

    ReplyDelete
  2. Pernah je...balik umah mak mertua takde apa2....hahaa....taoi kena banyak doa la...takut dapat surat chentaaa

    ReplyDelete
  3. Lupa bawak henfon pada saya, ok lagi.
    Lupa wallet....susah!

    ReplyDelete
  4. takmau berhuhuhuhu..tapi nak gelak hahahhaahaha..memang tak senang duduk kann?? hihihihi

    ReplyDelete
  5. Kita ni mmg klau fon xdak..boleh mnggelupoq

    ReplyDelete
  6. saya yang selalu lupa bawak handphone..hehe

    ReplyDelete
  7. tak pernah pulak saya lupa bwk dua2,,hahaa...
    mohon dijauhkan ^^

    ReplyDelete
  8. adui...sekarang ni klu hp takde tak sempurna masa yang berlalu

    ReplyDelete
  9. hahaha.. kan !

    sekarang, handphone dan duit *opkos* dah macam keperluan.. bukan lagi kehendak...

    ReplyDelete
  10. dua2 kena ada
    lau xde mcm xde apa2 dah hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe hp okay lagi kan.. wallet tu.. kalo tinggal memang haruuuu..

      Delete
  11. pernah. masa tu balik ipoh lagi. hp ttgal kt loqstaq. mujur la balik ipoh sehari je aritu huuuuu

    ReplyDelete
  12. Saya kalau dah tertinggal...tak patah balik dah...

    ReplyDelete
  13. pernah skali.
    tapi tghari tu balik amik henfon.
    baru rasa ok.
    bukan nyer pe, risau hal2 anak dan hal2 mr.asben.
    yg lain tu takpe aje.

    ReplyDelete
  14. ehehe keje setel cepat laaa x dapat menenyeh henpong.. ehehe..
    bagus gak skali skala.. tapi dia kalo x sngaja tinggal je.. kalo saja2 tinggal mmg
    rasa murung spanjang hari..

    ReplyDelete
  15. pernah sekali lupa bawak fon, tapi masa tu dah halfway ke tempat kerja.. kalau nak patah balik konfom masuk kerja lambat.. last2 seharian kat tempat kerja tanpa fon.. rasa macam ada yg tak kena je sepanjang hari tu..

    ReplyDelete
  16. Pernah terjadi memang bergelisah la xde kedua2

    ReplyDelete
  17. Kalau Zumal mesti rasa macam tak cukup nyawa

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers