Hadiah Pengomen Pening Suku ke-3 2015 | Thanks Pha Is

1:43 PM

Hadiah Pengomen Pening Suku ke-3 2015 | Thanks Pha Is



Iskh...dah lama gila tak dapat hadiah pengomen tegar megar ni sekali baru ni masa pi HOHO event Pha Is hulur hadiah.Ah...terharu rasanya....kah...kah...kah...
 
See...pengomen tak berapa nak pening lagi ni.Dok nombor 10 tu.

 
Tapi dia punya hadiah balut bukan main lagi tu siap ada kipas lipas....hihihihi...


thanks gak kat Farah dan Alia untuk gift yang 2 tu
 
 
Perrrggghhhh...kalau gini la hadiah dia tiap bulan pon nak dok dalam carta.Mahal kot cekelat ni.
3 biji punya pon dah berapa inikan pula hat kotak besar ni.
 
 
Dan-dan terus rajin nak mengomen lagi.
Thanks Pha Is dengan hadiah tu.


You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. wow ferrero rocher tue..tahniah kak zai!

    ReplyDelete
  2. Tahniah... Jeles nie tgk cekelat tu..hehehe..

    ReplyDelete
  3. huntongnyer...lps ni nak kena lembutkan jari jemari juga laa..

    ReplyDelete
  4. hai... salam perkenalan... ;)
    nice blog... =)
    done follow...
    follow me back ya... ^_^
    http://fiedan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. u're welcome... singah ler lagi.. hehhee

    ReplyDelete
  6. wohaaaaaaa sedapnya haaaaaa. tahniah kak

    ReplyDelete
  7. wow! terbaik la hadiah.
    kenyang :) makan coklat...

    ReplyDelete
  8. i nampak nama i disitu.. okkay !! i nak redeem hadiah from Phais ehehe..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers