Anugerah | Aqil Turn 2

9:28 AM

Anugerah | Aqil Turn 2




Selamat hari lahir sayang.
Manja mama...tukang gaduh abah dah besar.Hari ini genap 2 tahun usia putera kesayangan mama abah ni.

Bila tengok kamu teringat kembali saat mengandungkan kamu. 
Macam-macam mama lalui sepanjang mengandungkan kamu.Pestime juga la mama merasa check-in HSJ masa awak 17 weeks pastu sambut besday mama dalam wad.

Pastu bermula rutin mama ulang-alik pi klinik dan HSJ.Boleh kata tiap minggu padahal result MGTT takdala lebih smpai 8 9 pon.Masih dalam 5 ke 6 camtu...pastu dah ok dah 4 ke 5.5 camtu ja...huhuhu...

Dugaan gak bila mama asik demam waktu malam.Yang lelain ok ja.
Pastu ada plak dok meneka-neka rupa paras kamu bila keluar nanti.Adakah macam mama atau abah.
Yela...mama paham maksud tersirat depa tu.Tau la abah tak hensem macam abah depa tapi buleh depa dok kata kat mama lagutu....wuuuu....sedih tau.Jiwa orang mengandungkan sensitif.

Y_Y

Mama redha ja waktu tu dan berdoa agar kamu keluar dengan sihat dan sempurna.

Bila dokte cakap mama kena czer due to baby songsang + MGTT so mama redha sekali lagi.Harap dipermudahkan oleh-Nya.Mama pilih date paling cantik untuk awak.Harap awak suka.

10-10-2013

Berharap agar takde emergency case yang banyak sampai kena tukar date baru dan akhirnya Allah makbulkan walaupon lama juga la mama tunggu turn mama dari nombor satu ke nombor berapa tah la.

Mama dengar cerita yang buruk klau bersalin kat HSJ tapi mama berdoa agar dipermudahkan segala urursan.Alhamdulillah walaupon terpaksa tunggu lama mama selamat bersalinkan kamu dengan mudah walaupon czer.


Taktau la mama nak ungkapkan apalagi untuk kamu.Mama harap bila kamu dah besar nanti rajin-rajinkan diri baca warkah mama karangkan untuk kamu masa setahun.Semua mama dah luahkan kat situ cuma sekarang mama nak kamu sentiasa behave, sihat selalu, bijak belajar berjaya dunia dan akhirat.
Mama abah sayang kamu sangat-sangat.


Love,
Mama Aqil Najmi



You Might Also Like

18 apa kata anda?

  1. Subahanalla anugerah tak ternilai harganya..tahnia

    ReplyDelete
  2. jemput follow Etuza blog ya dek...

    ReplyDelete
  3. hepi bDay Aqil Najmi..semoga membesar dengan sihat..menjadi anak yang soleh kelak..Aamiiin!

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Aqil... Aqil mesti god boy sebab lahir sama bulan dengan akak comel ni...

    Kita geng ! gimme pai lekaih ...

    ReplyDelete
  5. happy birthday abam aqil yang comel.semoga membesar menjadi anak yang soleh berbakti pada mama abah pulak.

    ReplyDelete
  6. Semoga menjadi anak yang soleh
    Cepat membesar bagaikan juara k

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... tahniah Aqil... moga terus membesar jadi anak soleh ya..amin....

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Aqil bam bam..

    ReplyDelete
  9. hepy belated besday Aqil Najmi anak ummi kira sayang!!!!!!

    alhamdulilah segala ujian dugaan dapat ditempuh kan kak. memang melahirkan dorang satu kenangan yang sangat sangat lah terindah

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday aqil...be a good son yaaa

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun yg ke dua abg aqil. kena start pgil abg dh ni hero mama ni. tak leh adik2 dah k :p jadi anak yg soleh yer untuk mama abah. tak ternilai pengorbanan mama abah kat kamu tu. salam syg dr ummi ila & anak-anak.

    ReplyDelete
  12. cantik tarikh lahirnya ... semoga membesar sebagai anak yg soleh ... aaamin .

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. besar jadi anak soleh ya Aqil..
    penyejuk hati mama n abah =')

    ReplyDelete
  14. sanah helwah aqil...moga membesar jd anak soleh dan insan beriman

    ReplyDelete
  15. Happy belated besday aqil... Comelnya aqil masa baby

    ReplyDelete
  16. happy belated birthday Aqil.. comel dia masa baby..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers