Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

2:59 PM

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

 
 
Jom sama-sama join giveway dari blog Anies.
Hadiah tudung aidijuma yang cute-cute.
Nak join klik banner ok.
 
http://aniesandyou.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html
 
Sindrom mak-mak bila dah ada anak lelaki mula la teringin nak ada anak perempuan.Dah teringin anak perempuan mula la pakaikan anak lelaki tu dengan tudung.Camtu la jugak jadi pada saya.Teringin hoiiiiii!!!!!
Pssstttt....masa mengandung dulu Aqil takmau tunjuk jantina lansung sampai dekat nak bersalin.Masa tu makcik-makcik kawan-kawan Melayu cakap perut nampak gaya macam baby GIRL.Excited MAK ni nok nak dapat anak pompuan tapi bos Cina dan auntie Cina kat kantin plak cakap nampak macam baby BOY.Konpius sekejap mak ni....wuuuuu....
BOY ka GIRL????????
Lastly scan paling akhir dia tunjuk jantina jugak.Boy la...maka keluar la si Aqil Najmi yang buatkan ramai jiran-jiran konpius dia ni laki ke pompuan padahal pakai baju gaya lelaki.Kenan mak dia nak baby girl sangat kot...bahahaha...
Masa merdeka ritu saja la pakaikan Aqil tudung.Sindrom mak-mak anak laki menular dah....bahahaha....eh...comel pulak anak mak pakai tudung.Nampaknya mak kena buat adik pompuan la kat Aqil baru sindrom mak-mak camni hilang...hihihihi....
 
 
abaikan mural kat belakang Aqil tu...bahahahaha....
 

You Might Also Like

34 apa kata anda?

  1. alololo omei bangat seyh..heheh..gud luck tau..salam kenal..1st time jejalan sini

    ReplyDelete
  2. alahai comeiiii sgt..akak mula2 tengok ingatkan gegirl td..

    ReplyDelete
  3. Hi, Eina pun join juga. Good luck :)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete
  4. Bestnya ada anak lelaki. Cie 2 orang anak perempuan :)

    ReplyDelete
  5. hahahaha... lawak ! semoga dapat adik gegirl pulak

    ReplyDelete
  6. salam singgah dan follow sini ea :)

    ReplyDelete
  7. comel pulak jadi model tudung..saya pun peminat Aj
    blogwalking here!!

    ReplyDelete
  8. alolo comelnya aqil
    good luck akak :)

    ReplyDelete
  9. Good luck Zai, cute ler Aqil tu ^-^

    ReplyDelete
  10. good luck

    Salam kenal dari blog uzu, kisah emas putih
    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  11. good luck

    Azney singgah BW dari segmen Emas Putih :)
    http://www.azneyshamsuddin.com/

    ReplyDelete
  12. Hai. Blogwalking dari EmasPutih. Follow sini #695. Jemput ke blog saya - http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Alah tak boleh masuk hehehe...
    Singgah dari blogwalking emas putih....

    ReplyDelete
  14. Salam.. Saya singgah blogwalking yeee.... =D

    ReplyDelete
  15. salam sis,

    bw dari Bloglist Nurfuzie Dot Com

    jemput singgah ye

    ReplyDelete
  16. salam, BW here :)
    haha sian aqil mak buli

    ReplyDelete
  17. haiii....yayac singgah sini blogwalking dari BW UZU.... NO.5 - www.yayacendana.com ^_^ done follow

    ReplyDelete
  18. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete
  19. dtg dari segmen yang sama...adik lelaki Fidah pun pernah gak bagi dia pakai telekung solat..Sebijik macam perempuan...comel je..sampai kata...napelah kau jadi lelaki..kalau jadi perempuan mesti comel..
    Sekarang ni...muka jantan dah..kah!! kah!!

    ReplyDelete
  20. good luck kak zai!!! dapat AJ nanti jangan lupa tayang kat kita hiihihihi.

    biasa baby2 ni bila dorang lelaki tapi pakai tdung memang nmpk girlish. tapi bila girl pakai topi nmpk lelaki sgt pulak ekekekeke

    ReplyDelete
  21. Fidah dah join dah..tak sabar nak tahu pemenang yg bertuahnya

    ReplyDelete
  22. statement last tu amboiiii...cecepat bg aqil adik ek....nnt su join !!

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers