Terima Kasih | Top Komentar Bulan Ogos

4:52 PM

Terima Kasih | Top Komentar Bulan Ogos
 
Fuh...mencabar sungguh 2 minggu ni sesejak tukar department baru.Sobbbsss....tak sempat nak jalan-jalan blog ampa semua...sobbbbs sekali lagi.
Harap ampa tak marah kami la no.Nanti dah agak lapang sikit masa kami pi BOM blog ampa banyak-banyak.Jangan jemu plak nak baca komen kami....hahahaha...
 
Ok...hari ni kita boh penghargaan sikit kat pengomen-pengomen tegar yang berjaya di Belog Zai Zamree.
Thanks semua sebab tak jemu-jemu singgah....huhuhu...kita je tak tersinggah blog ampa...
 
 
So yang lelain jom terjah blog depa gak jom.
 
 
Tahniah semua.
 
Dengan ini saya berbesar hati ingin memberi cenderahati kepada 3 pengomen bertuah bulan Ogos sempena ulangtahun ke-3 perkahwinan saya dan suami yang jatuh pada bulan Ogos.Jadi untuk 3 pengomen teratas sila hantarkan detail nama, alamat dan nombor telefon ke email fardshop@gmail.com.
 
Terima kasih semua ^.^
 

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. kat mana ya nak follow blog ni? nampk sign followers..tpi kosong je hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah..geng bloggerutara je nmpknya..hihi..😍

    ReplyDelete
  3. Alaaa tak sempat nak komen kat kak zai. Dok baca ja huhu

    ReplyDelete
  4. geng bloggerutara mmg terbaik hehe

    ReplyDelete
  5. owh tidak nama saya tak ada.....kak zai ada padam nama saya ka

    ReplyDelete
  6. ehehehek.. yahuuu ada nama itew lah =D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tersenarai.. Thanks bagi hadiah tu ye..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers