Kalau sampel percuma laju je kan

10:20 AM


Sampel percuma


Assalamualaikum

Eh...sapa tak suka benda free kan?
Eleh...eleh...tak ngaku plak...hahaha...
Saya ngaku suka request free sample ni...hihihi...
Satu...dah kompem-kompem percuma.Dua sebab nak try.Kalau dah try pastu ok boleh beli yang besar terus.

Ritu masuk FB Nestle Junior Club.
Mak mak kan mesti la masuk page segala jenis susu, pempes, baju-baju baby bagai...hihihi...
Time tu Nestle nak bagi sampel percuma susu dan pembaris ukur.Terus request.


Lama tunggu ingatkan takda rezeki sebab Nestle cuma bagi 500 sampel percuma ja.
Tup tup sampai jugak kat rumah tok Besah.

Aqil memang minum susu Lactogen sesejak lah susu badan.Susu ni ja yang serasi dengan dia.Poo poo tak keras dan tak terlalu cair.Elok ja.Walaupon dalam kategori susu murah janji tak menyakitkan dia saya dah bersyukur sangat.

Dah dapat pembaris ukur marilah menempek kat dinding rumah macam taska.


Paksa Aqil jadi model kat situ padahal kawan tu tengah layan robocar poli...hahaha...

Naseb la dapat anak yang jenis tangan tak suka umpil benda-benda yang saya lekat kat dinding.Pastu semangat saya dok tanda ketinggian dia kat pembaris ukur tu...hahaha...
Pasni 4 bulan sekali nak kena tanda tinggi anak kat situ.Semangat kau...hahaha...


Sekarang ada Peraduan Saat Ceria Bersama Si Manja.Boleh ke FB Nestle Junior Club untuk maklumat lanjut.


You Might Also Like

15 apa kata anda?

  1. dulu el pun ada gak dpt sampel n gift mcm ni
    tp yg pengukur tu kejap je lah elok pas2 dah koyak rabak haha

    ReplyDelete
  2. Pasaipa km xpenah dpt pun hat free2 neh hahaha.

    ReplyDelete
  3. nasib kita tak da anak... klu x mesti nak jugak smple free ni

    ReplyDelete
  4. luth pun layan robocar poli..ha..haa.
    suka gak brg free, tp susu skrg guna dutch baby je..tak tukar2.

    ReplyDelete
  5. Aqil posing sambil layan robocar poli yer, minat sungguh dia ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle Zumal ada jual menan robocar poli.. meh serbu reramai.. ngeh2

      Delete
  6. eheheh memang pun.. kalo sampel mmg laju..

    ReplyDelete
  7. Ala..anak sha x minum lacto.. tp kan kaau dapat memang xle tampal tmpt open abis kena koyak nanti..

    ReplyDelete
  8. Thaqif pun dapat sampel lactokid dan pembaris ukur ni.bukak je pembaris ukur ni terus dia cakap wow... so far susu lactokid ni antara favourite dia.

    ReplyDelete
  9. wah. molek bebeno pengukur tinggi anak tu.
    ceria :)
    skang aida sedang usaha tukar susu ijat.
    skang minum susu soya based.

    ReplyDelete
  10. susu ni yang kira tak dapat lagi sobsssss

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers