Kecantikkan | Kulit halus mulus dengan Ephyra Skin Bar

3:06 PM

Kecantikkan | Kulit halus mulus dengan Ephyra Skin Bar


Assalamualaikum
 
Cewahhhh...tajuk bukan main...hihihi...
Pertama sekali saya adalah pengguna tegar pencuci muka biasa.Tak pakai yang ratus-ratus ringgit.Hanya guna yang puluh-puluh.Kiranya mampu milik la untuk budak sekolah macam saya...hihihi...
Kulit muka saya sebelum ni kalau di tanya pada kawan-kawan mereka akan cakap
'kulit hang takda masalah...takda jerawat...ok la...'
 
 
Dah tu kalau guna produk puluh ringgit boleh ke kulit halus mulus?
 
 
Kulit muka saya memang jarang naik jerawat.Kalau ada pon bila stress or lambat datang bulan so naik la seketul dua yang kecik.
 
Selpie kulit muka tanpa mekap sekeping sebelum Ephyra Skin Bar
 
Saya juga seorang yang jarang-jarang mekap.Kadang kalau pi kenduri saya cuma pakai pelembab dan tempek bedak ja.Bila dah ada anak ni lagi la malas nak mekap...ahak.
 
Masa mengandung dulu memang rajin mekap.Sanggup bangun pepagi tempek segala kat muka.Entah...pembawakan kot?Nak nampak cantik la katakan.
 
masa ni 8 bulan dah...rajin nau mekap segala
 
Ingat tak hari tu saya menang GA Ephyra Skin Bar tu ha...ni saya nak review bila dah pakai Ephyra Skin Bar tu.
 
Start ja guna Ephyra Skin Bar saya dah tak pakai apa-apa produk lain.Yela...nak tau gak keberkesanannya tapi masa tu saya pakai ON OFF.Bila tido umah mertua ke umah tok Besah tanpa di rancang memang tak pakai la.
 
Pestime buka kotak....wangi bau dia.Rasa sayang la plak nak pakai.Lepas ja pakai...bilas muka dengan air pegang kulit rasa halus ja terus nak pakai lagi dan lagi.Saya cuma pakai 2 kali sehari pagi dan malam.
Time ni pi keja pon dah tak pakai apa-apa produk kat muka.
 
selepas 2 minggu penggunaan Ephyra Skin Bar
 
Selepas 2 minggu dah rasa banyak perubahan kat kulit muka ni....rasa berseri-seri sangat.Dulunya kulit muka tak sekata sekarang dah nampak tona kulit dah sama dah.Dulu kulit muka berminyak kat area dahi dan hidung sekarang dah makin berkurang.Bila sentuh kulit muka rasa lembap...halus je kulit ni.
Blackhead kat hidung pon makin berkurang.Takde la nampak teruk sangat kat hidung tu.
 
See....kulit halus mulus dengan Ephyra Skin Bar.
3 minggu penggunaan Ephyra tanpa mekap
Dengan harga mampu milik...harga budak sekolah nak masuk U RM40(50 gram) saya rasa Ephyra Skin Bar ini akan jadi produk kegemaran saya.
Terbukti berjaya pada saya yang malas mekap kerana :-
  • mengebu dan mencerahkan kulit wajah
  • membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
  • melembabkan kulit dan menaikkan seri wajah
 
Dan yang paling penting sabun ini boleh digunakan keseluruh badan tak kira lelaki atau wanita.
Rasanya memang berbaloi-baloi.
Untuk maklumat lanjut sila ke

Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)


Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

You Might Also Like

15 apa kata anda?

  1. Assalam el,
    alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..terlepaih sob3
    pa pun iols sokong uols
    chaiyok3
    moga berjaya k :)

    ReplyDelete
  2. eh silap2
    bukan el laaaaaaaaaaa
    zai he3
    ampunkan iols yer :P

    ReplyDelete
  3. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  4. terbaik (y)
    singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    ReplyDelete
  5. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum zai...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  7. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    ReplyDelete
  8. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  9. dah nampak perubahan.so sesuai la dgn kulit awak.

    ReplyDelete
  10. lepas pakai ni nmpk lebih yakin,
    snyum sokmo..
    mmg rugi saper tak mencubanya.

    ReplyDelete
  11. lepas pakai ni nmpk lebih yakin,
    snyum sokmo..
    mmg rugi saper tak mencubanya.

    ReplyDelete
  12. consider murah lagi tu. sabun pulak boleh ptong2 kecik. lagi jimat. i like.

    suka tgk muka kak zai tu memang nmpk beza. nmpk lembut gitu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers