Demam tak kebah

8:11 PM

Assalamualaikum

Ampa sehat dak?Saya dah seminggu demam tak kebah dari hari Isnin.
Bukan demam panas tahap melampau....just demam sejuk badan+ batuk tahap kronik(muntah+kencing) + sesak nafas.
Tang sesak nafas ni saya musykil.Tak penah ada lelah sesak nafas bagai sebelum ni tetiba ada.
Klinik dah pi 2 tempat tapi macam takda effect ja.
Kalau da tips cer komen sikit kot-kot serasi.

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. kalau smpai tak kebah gak try la cara traditional.. ambek air penawar ka

    ReplyDelete
  2. eh2, ke sis ad ec ni? hehe kata nak check upt aritu..ekeke

    ReplyDelete
  3. Sesak napas yg paling takut...la ni banyak sangat sakit jenis2 yg dulu tak pernah dengar. Kalau doktor tak dpt kesan penyakit2 yg tak ada kaitan dengan paru2 dan jantung dan keadaan bertambah serius elok juga kot cuba tengok pula perubatan alternatif...

    ReplyDelete
  4. cuba kak zai rehat kt rumah bebetoi. aqil tinggal dgn pengasuh. bdan penat kot

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers