Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com

11:36 AM



Sekitar 2 juta orang dilaporkan meninggal akibat malaria setiap tahun. Sebab utamanya adalah peningkatan jumlah nyamuk akibat pemanasan global dan kemusnahan alam semula jadi. Pembiakan nyamuk semakin meningkat dan jangka hayat nyamuk semakin panjang disebabkan keadaan persekitaran semakin kondusif untuk hidup. Dengan kes-kes denggi semakin meningkat di negara ini, ia adalah penting untuk melindungi diri dan anak anda daripada nyamuk aedes. Untuk tidak terus merosakkan alam semulajadi melalui penggunaan pelbagai jenis racun serangga dengan kandungan bahan kimia di samping mengekalkan keberkesanannya menghalau gigitan nyamuk, satu produk baru Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang inovatif telah dihasilkan di Korea dan kini boleh didapati di Malaysia dan boleh dibeli secara talian (online) di << SINI >>.

Syarikat X Cube Enterprise adalah sebuah syarikat yang diberi kuasa oleh Syarikat Bugslock di Korea Selatan untuk mengedar Bugslock - gelang penghalau nyamuk di Malaysia. Bugslock yang dijual oleh syarikat X Cube Enterprise adalah 100% original yang diimport dari Korea Selatan. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web www.malaysiabugslock.com

Bugslock - gelang penghalau nyamuk menghalau nyamuk dengan aroma semula jadi 100% citronella oil (serai wangi). Ia adalah produk yang kreatif dan dalam bentuk gelang, yang menghalang nyamuk dari menghampiri dengan memakai di atas pergelangan tangan atau pergelangan kaki, Bugslock akan memancarkan aroma yang membuatkan serangga tidak boleh tahan dengan baunya. Rekabentuknya yang kecil dan mudah dibawa ke mana-mana danboleh digunakan pada bila-bila masa. Selain itu, ia adalah produk yang selamat, dan boleh juga digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi kerana diperbuat daripada bahan-bahan bukan toksik.

Bahan-Bahan :-
  1. 100% semulajadi penting termasuk minyak lavender, dan lain-lain (30%)
  2. Lengai (70%)
  3. Berat Bersih (3g)

Jangka Masa Penggunaan :-
Bugslock boleh digunakan untuk masa terkumpul sehingga 240 jam, bukan 10 hari. Contohnya jika anda menggunakannya selama 10 jam, selepas 1 bulan, ia masih mempunyai baki 230 jam. Sila simpan kembali ke dalam pek asal selepas anda menggunakannya.

Bugslock boleh digunakan semasa :-
  • Berkebun
  • Makan angin
  • Aktiviti luar untuk ibu bapa dengan anak-anak
  • Sukan luar (outdoor) seperti memancing, mendaki, perkhemahan dan lain-lain
  • Aktiviti luar yang tidak melibatkan air

Di mana boleh dipakai :-
  • pergelangan kaki (dicadangkan untuk bayi)
  • pergelangan tangan
  • kerusi bayi

Ujian keselamatan bahan Bugslock - Gelang Penghalau Nyamuk


Perhatian :-
Berhati-hati dengan produk tiruan Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang dijual di pasaran. Walaupun harganya adalah lebih murah, tetapi ia tidak mendatangkan berkesan, malah berbahaya bagi anak anda kerana ia mungkin mengandungi bahan kimia. Manakala Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang tulen mempunyai sijil oleh Korea Environment & Merchandise Testing Institute bagi membuktikan bahawa ianya tidak berbahaya dan telah didaftarkan di bawah Agensi Perlindungan Alam Sekitar Amerika Syarikat.




Elakkan nyamuk mendekati bayi dan diri anda !
Elakkan Demam Denggi !
Mengandungi bahan semulajadi dan tiada risiko bahan kimia pada bayi anda.



WhatsApp & Line : 016 4858235



Sila nyatakan sebab anda perlukan Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk :

Kami setiap minggu akan pulang ke kampung samada kampung suami/saya sendiri.Dengan adanya Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk saya rasa agak lebih yakin dan selamat untuk kami seisi keluarga(saya,suami dan anak) bila berada di kampung kerana persekitaran panas dan lembab di negara kita membuatkan nyamuk senang membiak.Jadi tak perlu la kami risau jika nak bawa Aqil ke kebun nenek dan waktu malamnya tak perlu tido pasang kelambu lagi :)

Pssssttt...sebenarnya kami dah pakaikan gelang bugslock beli dengan X Cube Enterprise ni untuk Aqil kat rumah setiap malam.Memang berkesan.Alhamdulillah...masalah nyamuk tiada lagi dan kelambu moden dah lipat simpan dalam laci...hihihi...
 >.< 



Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 11 hingga 14 November 2014 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama Malaysia Bugslock - Syarikat X Cube Enterprise dalam mencari 30 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


 

You Might Also Like

13 apa kata anda?

  1. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 17 November 2014.

    Good luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  2. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari segmen yang sama ;

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

    Semoga berjaya ... (^_^)

    ReplyDelete
  4. Good luck yer, zumal singgah dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  6. kalau balik umah MIL, ijat selalu pertama skali kena gigit nyamuk. berbintat-bintat dahi dia. yg pelik, org lain x kena! hu hu hu... umah kg kan, nyamuk byk la.

    ReplyDelete
  7. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

    Semoga berjaya :-)

    ReplyDelete
  8. gud luck kak!!!

    kira bg uwais pakai gelang ni. bila dia dah besar dia tanggal buang menda alah ni =.=

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen & good luck Zai :)

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum

    singgah drpd segmen yg sama :) salam ukhwah..jempot singgah ke blog saya

    alynnazfiz.blogspot.com :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers