Schedule aku penuh...biaq betoi?

9:05 PM

Assalamualaikum

Wehooo....baru dapat nak hapdet blog & ber BW.
Ada GA best-best tapi tetiba mood nak ber GA tak mai lagi.
Esok-esok la kot time keja...time dok tunggu sample cheq di kacau dgn sendiri....ngeee...
Selalunya hari-hari bancuh chemical guna power tangan tapi hari ni auto.
Baru dalam percubaan.Takut-takut sample rosak gak tapi Alhamdulillah ianya menjadik.
Senang keja ckit.

Stop...stop...bokpa nak cite hal sample tapi nak cite hal schedule cheq yang penuh.
Gila-gila penuh...huhuhu...
Bila masa nak rehat ni?
Ngalahkan Yang Berhormat Dun Kepala Batas aih.

Wokeh....kita tengok dari last week.
Start 18~22 April....keja...keja...keja...dok prepare sample Honda.
23 April....Gathering KBU Raya awai.
24 April...Mandi-manda kat Bukit Merah.
25~29 April...keja...keja...keja...prepare sample lagik dan lagik.
30 April...Company Family Day.
1 Mei...Kursus Haji
2~6 Mei...keja...keja...keja...prepare sample Honda lagikkkkkkkkkkkk.Jemu ahhhhh.
7 Mei...Walkaton....errr...betoi tak eja?Ahhh...belasah je...hehehe....
8 Mei...Kursus Haji.
9~13 Mei...keja...keja...keja...kena submit 2000 pcs sample kat Honda.
14 Mei...Company Bowling.
15 Mei...Kursus Haji.
16 Mei...keja...

17 Mei ja cheq cuti.Tu pon company cheq cutik....haiiish...

Penat...penat...
Balik ja terus tak larat nak buat apa.
Rasa nak tidoq ja.
19 hari lagi nak ke 17 Mei...huhuhu...
Cepat la...cepat la...tak sabaq dah ni.


notakukukakiku:~bila masa pi detin nih?

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. sabo je lah,.. atur masa tu supaya lebih rileks sket,. slmt maju jaya ye

    ReplyDelete
  2. hehehe...rileks bl xde sample order je...hehehe

    ReplyDelete
  3. AJ...time tdo keja pon keja...kena limit tdo sbb nk setel keja2 umah

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers