Hadiah saguhati Cik Zai Penang Giveaway

3:18 PM

Assalamualaikum

Cik Zai nak ucapkan terima kasih pada peserta-peserta GA yg pertama kali ni.
Takut gak orang tak mau join.
Tup tup bila tengok makin ramai...syukur...

ok la...mula-mula Cik Zai nak tunjuk hadiah-hadiah saguhati kot-kot ampa menang GA ni kan...

hadiah tempat ke 8 & 9


 hadiah tempat ke 10 hingga ke 12


&


hadiah tempat ke 13 hingga 15


Amacam?
ok tak hadiah saguhati dari Cik Zai.
Biasa-biasa je kan...
Takpa...nanti Cik Zai post hadiah dari tempat ke 4 hingga 7 plak tau...
tungguuuu.....

Kalau yang lain-lain berminat...klik banner GA Cik Zai kat sidebar ok....

update 16 April 2011-hadiah tempat pertama hingga ke empat dah ada...tinggal hadiah tempat kelima sampai ke tujuh je belom dapat lagi....adessss....
takda idea nak beli apa...
cuba bg cadangan cikit...hahaha...
org yg tak join GA la...hat join GA mn leh bg cdgn...hik

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. tq ye cik zai...x sabar nk tgok grand prize nye..ape pon panda tu mmg cute

    ReplyDelete
  2. kalo dh hadiah tempat ke 8-15 dh best, tmpt 1-7 mesti lg gempak kan...nak..nak..nak...hehehe

    ReplyDelete
  3. kalo dh hadiah tempat ke 8-15 dh best, tmpt 1-7 mesti lg gempak kan...nak..nak..nak...hehehe

    ReplyDelete
  4. boleh tahan hadiahnya. mesti bertuah le yg bakal dpt tu...:)

    ReplyDelete
  5. salam. singgah...

    i follow...

    jenguk2 ler blog sy yerk..

    puterisalju122.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. aleesya mummy...sabaq no...yg tu lmbt2 ckit...niway...thanks join

    ReplyDelete
  7. puteri salju...ok...nti cheq terjah

    ReplyDelete
  8. Memang comel & menarik.. Hatiku tertarik:)
    MJ dah join GA cik Zai :)

    ReplyDelete
  9. MJ...thanks...nantikan hadiah di tempat ke 1-7 nti =)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers